Thursday, October 25, 2012

BOCH exkluzív gyapjú ágynemű szett, 3 db-os - Jelenlegi ára: 38 000 Ft

BOCH exkluzív gyapjú ágynemű szett, mágneses gyapjúderékalj, 3 db-os, 1 személyre
Az ágynemű szett tökéletes állapotban van. Kb. 10 éve vásároltuk, kb. 3 évet használtuk, és azóta a szobában áll. Tiszta, állatmentes házban.
Jellemzői:
- anyag sűrűsége 600 g/m2
- 100% merinó gyapjú
- antiallergén, testbarát, légzőaktív
- enyhíti a mozgásszervi és reumás tüneteket
- csökkenti az asztmás tüneteket
- mágneses gyapjúderékalj (a gyapjú derékalj felszívja a keletkező verejtéket, így nyáron biztosítja a test hűtését, télen pedig a termelt hőmennyiség egy részét tárolja, így gondoskodik az egyenletes test hőmérsékletről. Leárnyékolja a káros földsugárzásokat is, mágnes csíkjai viszont biztosítják a test hiányzó mágneses energiáit. A mágnes csíkok serkentik a keringést, javítják az anyagcserét)
Jelen aukció tárgya:  BOCH 100% merinó gyapjú takaró + nagypárna + mágneses gyapjúderékalj (ez így újonnan 103. 800 Ft, de mindezt most 38. 000 Ft-ért elviheted)
Aukcióim között megtalálható egy szintén BOCH standard bio fenyő ágykeret + ágyrács + ágyneműtartó (képeken is rajta van). Ezt feltettem külön aukcióba, ott megtekinthető. Ha érdekel az ágy-ágyrács-ágyneműtartó is, jelezd, és megbeszélhetünk egy kedvezményes árat is.
Aukcióim között megtalálható egy két oldalas, szintén BOCH bio ortopéd merinó matrac. Ezt feltettem külön aukcióba, ott megtekinthető. Ha érdekel a matrac is, jelezd, és megbeszélhetünk egy kedvezményes árat is
Jelen aukció tárgya:  BOCH 100% merinó gyapjú takaró + nagypárna + mágneses gyapjúderékalj (ez így újonnan 103. 800 Ft, de mindezt most 38. 000 Ft-ért elviheted)
Átvétel:  Csak személyes átvétel (Pesterzsébet, Rákóczi/Lágymányosi és Petőfi híd környéke, szállítási költség a vevőt terheli). Ez csak az ágynemű szettre vonatkozik. Ha az ágy és/vagy a matrac is érdekel, akkor csak Pesterzsébeten lehet átvenni.
Köszönöm, hogy benéztél. Folyamatosan töltök fel új termékeket, érdemes körülnézni a többi aukcióm között is. Kérdésre szívesen válaszolok.
 


Jelenlegi ára: 38 000 Ft

Az aukció vége: 2012-11-13 11:45
. BOCH exkluzív gyapjú ágynemű szett, 3 db-os - Jelenlegi ára: 38 000 Ft

0 comments:

Post a Comment