Tuesday, October 23, 2012

bambuszkorall - hegyikristály karkötő - Jelenlegi ára: 500 Ft

Gyönyörű bambuszkorall-  hegyikristály karkötő:
A vevő igénye szerint postázok. Több termékem megvásárlása esetén: 1000Ft felett a sima levél, 2000Ft felett az elsőbbségi postaköltségét én állom.
Nézd meg a többi aukciómat is!!!
Rendelhető gumis és kapcsos változatban is. A vevő csuklóméretéhez igazítom a termékeimet!!!
KORALL gyógyító hatása
Csakra: gyökércsakra, szakrális csakra, szívcsakra
Csillagjegy: Halak
A korall a vérképre van hatással, anémia (vérszegénység) esetén is. Hatására szervezetünk könnyebben termeli az ellenálló képességhez nélkülözhetetlen fehérvérsejteket. Stabilizálja a vérnyomást. Fertőzésveszély és köhögés ellen is használhatjuk. Szabályozza a nyirokkeringést, és segít a nyirokmirigyek betegsége esetén. Enyhíti a vérzési zavarokat.
A korall befolyást gyakorol a légutakra is: erősíti a hörgőket, segít légszomj és köhögés esetén (beleértve a szamárköhögést is). Csökkenti az epekövek kialakulásának esélyét. Levezeti a bélproblémákat, segíti a salaktalanítást és a súllyproblémákat. Hatással van a petefészekre, fokozza a termékenységet, és enyhíti a klimaxos panaszokat. Szenilitás és időskori gyengeség esetén is alkalmazhatjuk.
hegyikristály fizikai gyógyhatásai
belek, emésztés, fekélyek, fertőzések, földsugárzás, hormonzavarok, idegek, kimerültség, leukémia, nyirokrendszer, pajzsmirigy működés szabályozása, szemek, szemhályog, szív, tobozmirigy, tüdő, vérkeringés, sebgyógyulás,
szellemi hatásai: kiegyensúlyozottság, érzékenység, érzelmi blokád oldása, hisztéria, kifejezőkészség



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-11-11 09:23
. bambuszkorall - hegyikristály karkötő - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 comments:

Post a Comment