Sunday, September 23, 2012

kisfiú ruhacsomag akár 1 Ft-ért (14.) sok 1 Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

A képen látható kisfiú ruhacsomag eladó!
A ruhák állapotukat tekintve általában jó állapotúak, de a hibákat részletezem:
Az első képen a középső, oldalán csíkos nadrág színe kopott, é a fenekén a varrást javítani kell, valamint a derekában a gumi is cserére szorul. A 2. képen a baloldali kék színű felső enyhén bolyhos. A 3. képen a fehér felső eléggé koszos, de szerintem az egy egyszerű mosással ki fog jönni. A narancssárgának a mintázata kopott. A 4. képen a pulcsikon látszik, hogy használtak, de jó állapotúak. Amiket nem említettem, azon nem találtam hibát, max nagyon pici bolyhososdás fordulhat elő, amit nem tartottam külön említésre méltónak, de ez is ritka!
A csomag 18 db ruhát tartalmaz, mely méretüket tekintve kb 146 - 164-es, de 1-2 darab kisebb esetleg nagyobb előfordulhat, mert amelyikbe nincs méret írva azt vagy a besőlábszár hossza alapján vagy hónaljtól mért ujja hossza alapján rakom csoportba!
A ruhák bálásból származnak, mosva, vasalva nincsenek!
Kérlek a leírtak tudatában licitálj!
 
Ha valaki nem tud rögtön fizetni, csak családikor vagy fizukor, nem gond, csak szóljon, hogy tudjak róla!
Kérdésekre szívesen válaszolok!
Nézz szét nálam, mert ha több mindent vásárolsz, olcsóbb a posta! A posta csomagot Másik 1115 Ft-ért szállít, ami 2 kg-tól 20 kg-ig ugyan annyi, így érdemes mást is venni ha van érdekes! Csomagot bevárok, csak szóljon, hogy tudjak róla, mert ha valaki nem jelentkezik 1 héten belül, visszarakom és negatívat adok!
Sok 1 Ft-os terméket rakok fel folyamatosan, nézz körül, spórolsz a postán!
A termék postázási díját a termék szállítási feltételeinél megtalálják, míg a számlaszámomat külön e-mail-ben a vevő a vaterától meg fogja kapni!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-10-08 09:43
. kisfiú ruhacsomag akár 1 Ft-ért (14.) sok 1 Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment