Wednesday, June 27, 2012

ANGELCARE AC401 légzésfigyelő bébiőr - Jelenlegi ára: 27 000 Ft

Angelcare AC401 légzésfigyelő és bébiőrző
Két érzékelő lapja van, amit a matrac (kókusz, szivacs) alá kell betenni (12 cm-es matrac vastagságig használható). A monitor akkor riaszt, ha kb. 20 másodperces mozgásszünetet észlel, amikor is előriasztást hallunk, majd 5 másodperc múlva a készülék riaszt. Légzéskimaradás esetén rezgő riasztás figyelmeztet a szülői egység oldalon, mely ki- illetve bekapcsolható.
A légzést figyelő kontroll és a szülői egység adapterről és elemről működik, melynek lemerülését led jelzi. Áramszünet esetén elemes üzemmódban működik tovább, ha az elemek benne vannak mindkét egységben. Ha a légzésfigyelő be van kapcsolva, akkor ne használjon más, vibrációt okozó készüléket. A biztonságos használat érdekében, ezért a zavaró tényezőket ki kell szűrni.  
A hatótávolság (nyílt terepen) 250m, melynek jelzése (riasztása) állítható. A szülői egység hordozhatóságát övcsiptető könnyíti meg. Hordozható egy irányú hangtovábbító egységgel rendelkezik, így nem csak a légzés kimaradást, hanem a baba hangját is hallhatóvá teszi. A hangfogadó mód, választható hangra bekapcsoló vagy folyamatos. Állítható a mikrofonérzékenység és a hangerő. További funkciói közé tartozik, hogy a szülői oldalon jelzi a gyerekszoba hőmérsékletét és ideiglenes némító funkcióval, a gyermekörző egységen pedig éjszakai fénnyel van ellátva.
A KÉSZÜLÉK RIASZTÓ KÉSZÜLÉK, ÉLETMENTÉSRE NEM ALKAMAS!!! - AZ ÉLETMENTÉS A SZÜLŐ FELADATA!!!
FIGYELEM! A KÉSZÜLÉK ANGOL DUGÓS, DE ÁTALAKÍTÓT ADOK HOZZÁ!


Jelenlegi ára: 27 000 Ft

Az aukció vége: 2012-07-17 16:10
. ANGELCARE AC401 légzésfigyelő bébiőr - Jelenlegi ára: 27 000 Ft

0 comments:

Post a Comment